FANN krijgt aandacht bij LNAJK

 

Op 13 april 2017 was er een bijeenkomst van het Landelijk Netwerk Autisme Jonge Kind (LNAJK). Tijdens deze bijeenkomst is er ook een introductie gegeven over de FANN. Er was veel waardering voor ons initiatief.

Het LNAJK komt (sinds 2013) 2 maal per jaar samen. Het LNAJK is een interdisciplinair netwerk voor wetenschappers en wetenschappelijk georiënteerde clinici die zich inzetten voor de verbetering van vroege herkenning, diagnostiek en behandeling van jonge kinderen (0-6 jaar) met ASS.

door blijdhoogewys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s