FANN

FANN ‘Luister naar het verhaal’

..

FANN staat voor Female Autism Network of the Netherlands

Dit is een landelijk interdisciplinair netwerk voor professionals (behandelaren zoals psychologen en psychiaters, en onderzoekers) die zich inzetten voor de verbetering van diagnostiek en behandeling van meisjes en vrouwen met autisme en een gemiddelde intelligentie of hoger. Ook ervaringsdeskundigen nemen deel aan dit netwerk. De leden van FANN zijn allen expert op het vlak van autisme bij meisjes en/of vrouwen.

Doelstellingen van FANN

  1. Uitwisseling van kennis stimuleren
  2. Samenwerking binnen wetenschappelijke onderzoeken bevorderen
  3. Implementatie van wetenschappelijke kennis in de praktijk bevorderen

Dit gebeurt middels gezamenlijke projecten, die resulteren in artikelen, presentaties en gezamenlijke subsidieaanvragen.

FANN-bijeenkomsten 

De FANN kerngroep komt minimaal twee keer per jaar samen en ontwikkelt dan nieuwe producten.

FANN volgen kan via FANN LinkedIn, FANN Instagram, FANN Twitter en FANN-website

Ontstaan FANN

FANN is in 2017 geïnitieerd door dr. Els Blijd-Hoogewys en Marleen Bezemer. Anne Fleur Stapert heeft hier, vanuit WomenInc, een adviserende rol in gespeeld...

Bestuur FANN

Bestuur_2_Op boomstam

Het bestuur bestaat uit dr. Els Blijd-Hoogewys (klinisch psycholoog, INTER-PSY, Groningen), dr. Audrey Mol (klinisch psycholoog, Leo Kannerhuis Amsterdam), dr. Annelies Spek (klinisch psycholoog, Autisme Expertisecentrum, Eemnes) en dr. Patricia van Wijngaarden-Cremers (psychiater, Dimence, Zwolle/Deventer). Em. Hoogleraar Ina van Berckelaer-Onnes en dr. Judith Gould zijn adviseurs van het netwerk.

..

Klik hier voor een verslag, presentaties en foto’s van onze kick-off meeting van 25-03-2017.


..