Curaçao doet onderzoek naar behoeften van mensen met autisme

De Asosiashon pa Autismo (AAC) doet, in samenwerking met de UNA, een onderzoek onder ouders en verzorgers van mensen met autisme. De AAC zal de resultaten van de enquête gebruiken om de wensen en behoeften van mensen met autisme onder de aandacht te brengen van de politiek en van maatschappelijke organisaties.

Ook zullen de resultaten van dit onderzoek anoniem verwerkt worden en gepubliceerd worden in een wetenschappelijke publicatie. Daartoe werkt dr. Renske Pin (University of the Netherlands Antilles) samen met dr. Els Blijd-Hoogewys (INTER-PSY & Rijksuniversiteit Groningen).

De enquête gaat in op een breed scala aan onderwerpen, met de focus op de knelpunten die mensen met autisme ervaren op het gebied van het diagnose traject, zorg, wonen, onderwijs, vrijetijdsbesteding, sociale contacten en welbevinden.

Partisipashon di mayornan/personanan ku ta kuida personanan ku outismo ta di gran importansha. AAC ta spera pa alkansá mas tantu hende posibel pa por haña un bon bista i ta jama tur mayornan i hendenan ku ta kuido hendenan ku outismo pa partisipá.

Por partispá online via / Deelnemen kan online via: https://www.surveymonkey.com/s/QYDF87S

Facebook: Enkuesta Outismo – Autisme Enquete https://www.facebook.com/outismo.enkuesta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s