Nationaal Autisme Congres op 18 mrt 2022

Ga jij naar het Nationaal Autisme Congres?

De early bird prijs is tot dinsdag 1 maart. Mis die niet. Er is tot dan ook een groepstarief.

We hebben weer een prachtige programmering.

Met … diverse internationale sprekers over een andere visie op psychopathologie, neurodiversiteit, de polyvagaal theorie (over de werking van het autonome zenuwstelsel en de link met autisme, met dé Stephen Porges), breinonderzoek, laatste stand van zaken rondom fMRI-onderzoek, een kritische reflectie op medicatie bij autisme, samenwerking tussen onderzoekers en de autistische community, autisme op school, en daten/seksuele relaties (door Emily Rothman, bekend van TED). Voor alle namen en meer toelichting, zie https://www.nationaalautismecongres.nl

Met … diverse ervaringsverhalen: Céline Mollink, Jasper de Jong, Sascha Klomp en Thijs van der Rol vertellen hun eigen verhaal en inzichten rondom autisme. 

Met … inspirerende workshops: over de autistische burnout (Annelies Spek), maag-darmklachten, obesitas en autisme bij volwassenen (Jolinda Volk, Eva Warreman en Wietske Ester), psycho-sociale interventies (BJ van Pelt en dr. Kirstin-Greaves Lord), ouderen met een late diagnose autisme (Dr. Arjan Videler en Lukas van Gestel) en zingeving (Dr. Jan-Pieter Teunisse).

Met … prachtige posters over wetenschappelijke onderzoeksresultaten.

Met … jou als geïnteresseerde … lekker digitaal vanuit je eigen huis of werk.

Tot snel! 

door blijdhoogewys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s